طرز تهیه آش سبزی
مواد لازم:
• ساقۀ کرفس خرد شده : 2 پیمانه
• کلم قمری: 1 عدد متوسط
• کدو یا شغلم: 4 عدد
• لوبیا چشم بلبلی: نیم پیمانه
• برنج نیم کوب: 1 پیمانه
• تره، جعفری، گشنیز خرشده : 2 پیمانه
• پیازخردشده : 1 عدد متوسط
• نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویۀ کاری: به میزان لازم
• روغن کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
حبوبات
را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس، کدو یا شلغم را در برش های 1 سانتی خرد
می کنیم. کلم قمری را رنده می کنیم. لوبیا چشم بلبلی را جدا با آب و کمی
زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. سپس
ساقه کرفس را اضافه کرده و آن را تفت می دهیم. بعد از آن کدو یا شغلم را به
همراه ادویه و زنجبیل و فلفل به مواد قبلی اضافه کرده و تفت می دهیم. کلم
قمری رنده شده را همراه با سبزی، برنج و آب به مواد اضافه می کنیم و اجازه
می دهیم تا خوب پخته شود. در آخر لوبیا چشم بلبلی را به مواد اضافه کرده و
اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
مزاج: گرم و تر
خواص: خون ساز، ملیّن ، ضدچربی و قندخون، ضد کلسترول
منبع:طب سنتي
منبع:طب سنتي
+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و هفتم دی ۱۳۹۱ ساعت 19:12 توسط جوادسلامت
|
این وبلاگ جهت استفاده ی دانش آموزان وهمکاران محترم بخصوص دانش آموزان مدرسه ي شاهدامام محمدباقر(ع)مي باشد.